Myrte van Dijk

aanbieding

3x zaterdagatelier + 3x digitaal les

Nu we geen cursus of workshop kunnen volgen, kunnen we alleen zelfstandig aan de slag met verf, klei, steen of hout. Misschien loop je vast of wil je graag advies over je werk of over een techniek?
Dat kan!

... lees verder

expositie 'Werkplaats Emmen 2019'

Eens in de drie jaar is het werk van kunstenaars wonend en/of werkend in de gemeente Emmen te zien in het Centrum Beeldende Kunst, deze keer zowel in de fabriek aan de Ermerweg als in de dependance in het Rensenpark. Natuurlijk doe ik weer mee met recent werk aan de expositie ‘Werkplaats Emmen’. Te zien van 6 april t/m 16 juni 2019.

... lees verder

tentoonstelling 'Verzameling Drenthe'

Glimlachend portret van een man in brons

Bij K&C in Assen is tot 1 juli de tentoonstelling “Verzameling Drenthe” te zien.
Het is de laatste tentoonstelling die Peter Hiemstra, adviseur beeldend, voor K&C heeft samengesteld.
Peter laat in de expositie het werk van 45 Drentse kunstenaars zien met wie hij de afgelopen jaren in verschillende projecten heeft samengewerkt.

... lees verder

kom werken in mijn open atelier

6 mensen aan het beeldhouwen in steen op een eigen bok

Met regelmaat staat mijn atelier open voor iedereen die graag een dag of dagdeel wil schilderen, boetseren of beeldhouwen.
De dagen zijn geschikt voor iedereen, beginner en gevorderde omdat ik iedereen op zijn/haar eigen niveau begeleid.

Loop je tijdens het werken vaak vast en weet je niet hoe je dat punt voorbij komt? Of vind je het juist zo lastig om te beginnen? Dan help ik je verder.

... lees verder

expositie 'dieren en dingen'

Affiche van expositie Dieren en dingen

De tentoonstelling ‘Dieren en dingen, een kijk & doe tentoonstelling’ is speciaal voor jong en oud, met herkenbare onderwerpen voor kinderen. We hebben dierenportretten en kunstwerken met alledaagse voorwerpen verzameld. Daartussen staan spannende kruisingen: dingen in de vorm van dieren en dieren vermomd als ding. Er is naast kunst kijken ook veel te ontdekken en zelf te doen!

... lees verder

impressies, portretten in dimensies

Affiche van expositie

Voor de tentoonstelling in het najaar van 2016 in de Grote Kerk van Emmen, ben ik het project Impressies gestart in april van dat jaar. Het portret is een belangrijk thema binnen mijn werk en dan meestal als beeld van brons of steengoed. Omdat er in de Grote kerk geen beelden kunnen staan, was dat voor mij de aanleiding om een onderzoek te starten naar het reliëf met als thema portret.

... lees verder