Myrte van Dijk

Beeldhouwen in inspirerend Italië - 2023

Zou jij willen beeldhouwen op een idyllische plek waar de rust en heerlijke vogelgeluiden overheersen? Een plek met ruimte, natuurschoon en prachtige vergezichten? Dit alles is bijzonder inspirerend om met hamer en beitel in steen te werken. Ik heb die plek gevonden en wil dit ook graag met cursisten beleven. Deze unieke week is geschikt voor mensen die al ervaring hebben met beeldhouwen in steen en voor mensen die het beeldhouwen willen leren in deze mooie omgeving.

... lees verder

lezingen

Groep volwassenen aangeschoven tussen tafeltjes en de bar kijkend naar een scherm en Myrte in de hoek van een bruin cafe

Graag geef ik lezingen aan kleine en grote groepen op locatie of in mijn atelier, indien mogelijk altijd ondersteund met een powerpointpresentatie. Dan vertel ik over mijn eigen werk of over werk van anderen en over verschillende technieken. Door mijn werk in een bronsgieterij weet ik veel van het bronsgietvak en het is erg leerzaam en leuk om samen met volwassenen en kinderen naar kunst te kijken en erover te praten.

... lees verder

Open Atelier KuMy

6 mensen aan het beeldhouwen in steen op een eigen bok

Door het jaar heen geef ik verschillende workshops aan volwassenen mijn atelier in Emmen. Onder de naam Open Atelier KuMy kan je boetseren, beeldhouwen of schilderen op de data die jou passen. Voor meer informatie kijk op kumy.nl.

... lees verder